Πού είναι το πρόγραμμα διατροφής μου;
Ελέγξτε το email στο φάκελο Ανεπιθύμητα. Εάν το βρείτε εκεί, προσθέστε τη διεύθυνση του αποστολέα στη λίστα με αυτά που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εάν η επιστολή δεν βρεθεί, γράψτε στην υπηρεσία υποστήριξης στη διεύθυνση support@13genius.com Και σίγουρα θα σας βοηθήσουμε.
Πότε θα λάβω το πρόγραμμα γευμάτων μου;
Θα λάβετε το πρόγραμμα γευμάτων σας μέσα σε λίγα λεπτά μετά την πληρωμή. Εάν δεν συμβεί αυτό, ελέγξτε επίσης την επιστολή στο ταχυδρομείο στον φάκελο Ανεπιθύμητα. Εάν δεν υπήρχε ούτε ένα γράμμα, γράψτε μας στο support@13genius.com και σίγουρα θα σας βοηθήσουμε.
Τι είναι η δίαιτα κετο;
Η κετογονική ή κετογονική δίαιτα είναι μια δίαιτα πλούσια σε λιπαρά, μέτρια σε πρωτεΐνη και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Το 75% των θερμίδων σε μια κετογονική δίαιτα προέρχεται από λίπος, το 20% από πρωτεΐνες και μόνο το 5% από υδατάνθρακες. Λόγω αυτής της αναλογίας θρεπτικών συστατικών, το σώμα μας αλλάζει την κύρια πηγή ενέργειας από υδατάνθρακες σε λίπη, γεγονός που οδηγεί στην παραγωγή πρόσθετων πηγών ενέργειας - κετόνων - στον εγκέφαλο. Αυτή η μεταβολική κατάσταση του σώματος ονομάζεται κέτωση.
Πώς μπορώ να ξέρω αν είμαι σε κέτωση;
Υπάρχουν ορισμένα σημάδια ότι βρίσκεστε σε κέτωση: απώλεια βάρους, μεταλλική γεύση στο στόμα, φρουτώδης αναπνοή, αυξημένη ούρηση, γρήγορη σκέψη, αυξημένα επίπεδα ενέργειας. Οι εξετάσεις αίματος και ούρων βοηθούν επίσης στον προσδιορισμό της παρουσίας κέτωσης. Υπάρχουν επίσης δοκιμαστικές ταινίες κετόνης για τον προσδιορισμό των κετονοσωμάτων. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εξέταση αίματος στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα χιλιόμετρο.
Υπάρχουν πάρα πολλές θερμίδες στη διατροφή μου, πώς μπορώ να χάσω βάρος;
Μην ανησυχείτε για την πρόσληψη θερμίδων, το πρόγραμμα γευμάτων είναι προσαρμοσμένο στον σωματότυπο σας. Δεν είναι δυνατό να μειωθούν δραστικά οι θερμίδες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Η ουσία της δίαιτας δεν είναι να τρώτε λίγο και να χάνετε βάρος γρήγορα, η δίαιτα κετο έχει σχεδιαστεί για σωστή διατροφή, χάρη στην οποία μπορείτε όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά και να απαλλαγείτε από πολλές σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης ή οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Έχετε το σωστό πρόγραμμα διατροφής! Σε μια δίαιτα κετο, τρώτε πολύ λίπος, αλλά με αυτόν τον τρόπο καίτε ακόμα περισσότερο! Επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Πρέπει να πάρω επιπλέον πολυβιταμίνες;
Τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες, βοηθήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί στο νέο διατροφικό πρόγραμμα. Για να μην αισθάνεστε καμία ενόχληση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και νάτριο.
Πρέπει να ασκούμαι για να έχω αποτελέσματα;
Αυτό είναι προαιρετικό! Μελέτες έχουν δείξει ότι η ίδια η δίαιτα κετο είναι επαρκής για απώλεια βάρους. Ωστόσο, η άσκηση ενός ενεργού τρόπου ζωής είναι ωφέλιμη όχι μόνο για ένα υγιές σώμα, αλλά και για την εσωτερική ενέργεια, επομένως συνιστούμε ανεπιφύλακτα να περπατάτε τουλάχιστον πιο συχνά.
Δεν θέλω πλέον να λαμβάνω ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γευμάτων, τι πρέπει να κάνω;
Για να διαγράψετε τα δεδομένα σας, στείλτε ένα αίτημα στη διεύθυνση support@wowketo24.com και οι διαχειριστές μας σίγουρα θα σας βοηθήσουν.